Albir 2014


Lanterne Rouge på tur

Lanterne Rouge på tur

Lanterne Rouge har vært på rekognosering til Albir før turen i april 2015. Før du leser videre skal du vite at det enda ikke er for sent å bli med ned i april 2015, så hvis du er interessert ta kontakt innen 31. oktober på annar@lanternerouge.no.

Hotellet

Hotellet vi skal bruke på turen heter Hotel Sun Palace, og er plassert ca 5 minutters gange fra stranden i Albir. Rommene er fine med bad, god skap-plass, mini-bar og veranda. I 2. etasje er det et stort bar-område med utgang til sol-terrasse og badebasseng. Det finnes også trenings-rom og spa for et lite tillegg i prisen. Sykkelgarasje i parkeringskjelleren.

Hotel Sun Palace fra vest

Hotel Sun Palace fra øst

Inngangen fra nord

Hotel Sun Palace lobby

Resepsjon

Baren

Terrasse med basseng. Utsikt mot Albir

Bassenget

Kveldsstemning på takterrassen

Byen

Albir ligger 45 minutters kjøring langs kysten fra flyplassen i Alicante. Byen er en rolig turistby i kommunen L’Alfaz. Ut mot sjøen ligger en lang steinstrand. Hele veien opp mot Altea ligger den flislagte strandpromenaden. Gangavstand til Altea er ca 45 minutter.

Strandpromenaden og stranden i Albir

Hovedgaten

Strandpromenaden

Strandpromenaden

Stranden

Veiene

Veiene i området virker utrolig bra. Standarden er god, lite huller og godt vedlikeholdt. Terrenget er relativt flatt langs kysten og i noen områder litt lengre inn. Ellers er terrenget kupert med bakker i alle kategorier.

Morten gjør det han liker best: klatrer!

Og disse to ligger like bak!

Svinger, svinger og svinger

Mot Guadalest

Fra Coll de Rates

Vueltaen gikk forbi her i 2010, og noen klarte ikke la være!

Mer svinger

På vei inn i Guadalest

Denne gjengen gleder seg til å dra ned igjen i april 2015!